CT kan u van dienst zijn in een nieuwbouw project


CT verzorgd het tegelwerk van uw badkamer, toilet, keuken en plavuizen vloer, ook het stucwerk en sierpleister in uw woonkamer. In samenwerking met andere zelfstandige vakmensen kunnen we ook een complete installatie aanleggen.

Specialist

Onze specialiteit is het aanleggen van tegelwerken in de particuliere sector, bij bedrijven en aannemers.

Samenwerking

Om het werk goed uitvoerbaar te maken kunnen wij ook met vaste onderaannemers zoals een loodgieter en een timmerman samenwerken.

Verzorging

Naast onze diensten als tegelzetter kunnen wij ook tegels, natuurstenen en alle overige verwerkingsproducten voor u verzorgen.

Offerte

Na een eerste bespreking wordt er een vrijblijvende offerte gemaakt met een vaste prijs voor arbeid en materiaal. Zo weet u direct wat de kosten zullen zijn.

Onderhoud

U kunt bij ons ook terecht voor al uw andere tegel gerelateerde werkzaamheden zoals:  stucwerk, metselwerk, verven en egaliseren van vloeren.

Garantie

Bij ons bent u verzekerd van een goede levering en kunt u erop vertrouwen dat alles volgens afspraak wordt geleverd.

CT is een ervaren Tegelzetbedrijf. CT werkt met verschillende soorten wandtegels, vloertegels en met eventueel bijpassende sierstrippen of mozaïek stenen.

Wij bieden een breed scala aan verschillende diensten zoals; Het plaatsen van tegels in de badkamer, keuken, woonkamer, hal, terras, waar u ze maar ook wilt hebben.

Tegels zijn er in alle kleuren, soorten en maten. Zo is er volop keuze in natuursteen en keramiek. Ook is er een ruime keuze in afmetingen van de tegels. Uw keuze van de tegel is bepalend voor de manier waarop wij ze zullen gaan leggen. Zo kunt u met de juiste tegel uw badkamer groter of lichter laten lijken. Ook hierin willen wij u graag adviseren en een vrijblijvende prijsopgave doen.

CT beschikt over een uitgebreide werkervaring (zie projecten) en werkt uitsluitend met eersteklas gereedschappen en materialen. Wilt u meer informatie over natuursteen, marmer of keramische tegels? CT kan u helpen tegels leggen of de wanden en/of vloeren voorbereiden. Van het egaliseren tot aan het afwerken nemen wij het werk voor u uit handen.